Interieuradvies

Nieuwsgierig naar hoe ons advies werkt? 

We beginnen met een praktische ruimtelijke indeling. Soms gaan we voor de gebruikelijke aanpak, maar als u op zoek bent naar iets verrassends, staan we daar graag voor open. 

Op basis van deze indeling begeleiden we u bij het kiezen van meubels en stellen we een handig moodboard op, waarbij we ook de vloer, wanden, raambekleding en verlichting meenemen. Keukenindelingen maken ook deel uit van ons plan, vooral als ze aansluiten op de eethoek. 

In plaats van apart te kijken naar de keuken en vloer, is het slim om deze elementen in één geheel te integreren. Wij denken met u mee en nemen de juiste materialen voor vloeren en keukens op in ons moodboard. 

Een adviessessie duurt meestal ongeveer 2 uur, en dan heeft u een helder overzicht. Dit zal u vertrouwen geven wanneer u begint met verbouwen of verhuizen, dan weet u precies waar u wat moet toepassen 

Hoe dit in zijn werk gaat

De meest gestelde vraag is, hoe gaat zo’n advies nou in zijn werk? 

We starten met het tekenen van een indeling. We bedenken er vaak een die voor de hand licht wellicht, maar het is ook vaak leuk om een verrassende te laten maken als u daarvoor open staat. 

Aan de hand van de indeling gaan we de meubelen uitzoeken. We maken een moodboard en zoeken dan een vloer erbij, wandafwerking en afsluitend de raambekleding en de verlichting. Ook tekenen wij keukenindelingen, wat handig is i.v.m. de aansluiting op de eethoek.  

We horen vaak dat men eerst de keuken al uitgezocht heeft en de vloer.  het is slimmer om dat in 1 plan samen te voegen. Wij kunnen in dit geheel meedenken en de toegepaste materialen van de vloer een keuken meenemen in het moodboard.  

Interieuradvies inplannen

Om de schat aan mogelijkheden in onze unieke collectie te ontdekken, nodigen we je uit om een persoonlijk interieuradvies in te plannen met een van onze styling adviseurs.


  Dit antwoord is nodig om spam te voorkomen

  Meteen een afspraak maken?

  Bel of WhatsApp:
  Arjan Schaap
  +31 6 51846843

  Stel uw vragen via WhatsApp