Arjan en Karin Schaap

Wie wij zijn

Ondernemerschap heeft altijd in het bloed gezeten van Arjan en Karin Schaap. Als jonge twintigers van 19 en 16 jaar, hebben we bijna een kwart eeuw geleden onze eerste stappen gezet in de wereld van woonwinkels. Gedurende al die jaren en de vele uitdagingen die we zijn tegengekomen, hebben we een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van interieur en wonen. Inmiddels hebben we een getalenteerd team om ons heen verzameld, dat ons helpt om alles soepel te laten verlopen.

Binnen deze reis is een unieke stijl ontstaan, die de signatuur van Woonstee zo herkenbaar maakt. We omarmen een tijdloze basis en voegen daar natuurlijk ook eigentijdse elementen aan toe, geïnspireerd door de huidige trends. Het resultaat is een interieur dat de tand des tijds doorstaat en tegelijkertijd gemakkelijk aangepast kan worden aan de actuele stijlen in de wereld van interieurontwerp.

Maak kennis met ons team

Arjan Schaap Eigenaar
Karin Schaap Stylist
Jan den Hertog Boekhoudier
Matthias Labee Interieuradviseur
Laura van Driesten Stylist
Rianne van Houwelingen Interieuradviseur
Rosanne de Ruiter Stylist
Snuf Schaap Knuffelaar

Arjan Schaap

Eigenaar

Arjan is al 23 jaar trotse eigenaar van De Woonstee in Tiel. Het ondernemen zit in zijn bloed en daarom startte hij op 19 jarige leeftijd deze woonwinkel. Dit doet hij met passie en vol overgave gaat hij alle uitdagingen aan. Als het gaat om een interieuradvies zit Arjan boordevol met inspiratie. De uitdaging om elke keer weer op zoek te gaan naar bijzondere materialen en nieuwe vormen om zo een uniek geheel te creëren.

Karin Schaap

Stylist

Ik heb een passie voor stijl sinds ik klein ben. Vol passie kan ik binnen no-time de prachtigste creaties tevoorschijn toveren, of het nu in de winkel is of bij klanten thuis. Als je op zoek bent naar iemand die helemaal in de interieur-vibe zit, iemand die alles tot in de puntjes verzorgt en alles perfect laat matchen, laat mij dan met je meekijken. Samen zorgen we voor het perfecte plaatje!

Jan den Hertog

Boekhoudier

Ik ben de onmisbare boekhouder. Achter die glazen muur ben ik bezig met de cijfertjes. Je ziet me vaak lachen, en dat deel ik graag. Ik houd de boel hier draaiende en probeer het kantoor een beetje op te fleuren.

Matthias Labee

Interieuradviseur

Ik ben Matthias Labee 28 jaar oud en woonachtig in Veenendaal. Mijn hoofdtaken binnen de Woonstee zijn orderbeheer, contact met leveranciers en verkoop! Welkom, ik help u graag verder met het samenstellen van uw droom interieur.

Laura van Driesten

Stylist

Ik ben Laura van Driesten. Ik ben 33 jaar en woon in Barneveld op de Veluwe. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 stoere jongens. Ik werk sinds 2009 voor vast bij 'De Woonstee' en heb het er nog steeds naar mijn zin. Mijn functie is service medewerkster..... 'Waarmee kan ik u mee van dienst zijn?'

Rianne van Houwelingen

Interieuradviseur

Met veel liefde, passie en plezier maak ik hele interieurplannen naar de wens en de persoonlijkheid van de klant. De uitdaging die ik zoek is om net even buiten de lijnen te kleuren, zodat er een WoW effect ontstaat. Dit doe ik graag met mooie stoffen, kleuren en materialen. Als finishing touch is de styling voor mij de kers op de taart. Want hiermee creëer je uit eindelijk "het perfecte plaatje".

Rosanne de Ruiter

Stylist

Ik ben 22 jaar en woon in Geldermalsen. Ik studeer momenteel nog aan de opleiding Interior Design en Styling, in Deventer. In 2020 ben ik begonnen bij De Woonstee, als stagiaire. En uiteindelijk hier blijven werken op de zaterdagen en in de vakanties. Ik heb het hier nog steeds erg naar mijn zin! In het bedrijf heb ik niet echt een vast functie, ik ben meer een vliegende keep. Kan ik u ergens mee van dienst zijn?

Snuf Schaap

Knuffelaar

Woef woef, mijn naam is snuf. Wat kom ik graag in de winkel, heerlijk, ik houd van mensen, knuffelen, nieuwe mensen leren kennen en geaaid worden. Ik zie u graag tegemoet in de winkel! Woef woef

Stel uw vragen via WhatsApp