Vloeren

Een mooie vloer is essentieel voor de sfeer in uw interieur. Hoewel het voor de hand lijkt te liggen om eerst een vloer te kiezen en daarna de meubels, adviseren wij om deze keuzes in combinatie te maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de volledige ambiance die u wilt creëren. Daarom bieden wij complete interieuradviezen.

Het kan uitdagend zijn om de juiste vloer te kiezen uit alle beschikbare opties. De keuze hangt af van factoren zoals het verwachte gebruik, het type ondervloer en de aanwezigheid van vloerverwarming. Omdat wij complete woninginrichting verzorgen, bieden wij ook een uitgebreid assortiment vloeren aan.

PVC-vloeren zijn momenteel het populairst, verkrijgbaar in rechte planken, visgraat, Hongaarse punt, walvisgraat en visgraat XXL. Met ons deskundig advies kunnen wij u helpen de beste vloer voor uw situatie te kiezen. Naast PVC hebben we ook een breed scala aan hoogwaardige laminaatvloeren. Laminaat heeft een enorme inhaalslag gemaakt ten opzichte van PVC en ziet er nu zeer realistisch uit. Hoewel PVC gevoeliger is voor krassen, kunt u kiezen voor de beste kwaliteit om dit te minimaliseren. Laminaat is daarentegen harder, voordeliger in aanschaf en legkosten, en minder gevoelig voor gebruikssporen, waardoor het een populaire keuze is, vooral voor bovenverdiepingen.

Voor liefhebbers van een authentieke uitstraling hebben wij ook houten vloeren in ons assortiment, waaronder eiken vloeren in diverse kleuren en afwerkingen. Deze variëren van grof tot bijna noestvrij. In onze winkel vindt u prachtige showborden om de sfeer van deze authentieke vloeren te ervaren.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Mflor, Beautifloor, Bodiax en Sense. Een woonkamer met een echte houten vloer ademt direct een prachtige sfeer uit. Wist u dat zowel laminaat als houten vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming? Laat u vrijblijvend informeren bij ons in de winkel voor een persoonlijk adviesgesprek.