DEWOONSTEETIEL.NL - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieuradvies tiel

Interieuradvies Tiel

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieuradvies aan huis in Tiel? Bij De Woonstee draait alles om het creëren van een écht thuisgevoel, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen. Na een verhuizing, verbouwing of de bouw van uw nieuwe huis, zorgen wij dat u zich binnen no time thuis voelt dankzij een stijlvol interieur dat volledig aansluit bij uw smaak. Tijdens elk project verrichten wij vakmanschap op maat. Droomt u van een nieuw interieur in uw hele woning of enkel van een nieuwe woonkamer, slaapkamer, op maat gemaakt meubel, een lichtplan, behang, raambekleding, haarden, cinewalls en accessoires? Wij vertellen u graag meer over wat wij als interieurontwerper in Tiel voor u kunnen betekenen, vraag een gratis interieuradvies aan of kom langs in onze showroom in Tiel!

interieuradvies aan huis tiel

Oog voor uw persoonlijke wensen

  • Een schitterend interieur ontworpen op basis van uw persoonlijke woonwensen;
  • Vakmanschap op maat;
  • Kies uit 3 pakketten;
  • Altijd gratis interieuradvies;
  • Wij realiseren uw droominterieur!

Professioneel interieuradvies in Tiel

Bij De Woonstee, uw interieurstylist in Tiel, hebben we sinds 2000 uitgebreide ervaring met het bieden van professioneel interieuradvies en het compleet vormgeven van diverse interieurs, zowel voor woningen als werkplekken. Samen met ons team van deskundige en creatieve interieuradviseurs en stylisten toveren we lege ruimtes om tot warme, stijlvolle thuisomgevingen. Dankzij een harmonieuze mix van kleuren, materialen en indelingen creëren wij rustgevende en inspirerende interieurs waarin u zich volledig thuis voelt.

Uw huis is de plek waar u waardevolle momenten deelt met familie en vrienden. Dankzij een droominterieur wordt uw woning een plek waar u met plezier tijd doorbrengt en waar u rust kunt vinden na een drukke dag. Een interieur waar u trots op bent en graag openstelt voor geliefde gasten. Wilt u ontdekken wat de unieke stijl van De Woonstee zo herkenbaar maakt? Maak dan gerust een afspraak met onze interieurstylist in Tiel en ontdek onze prachtige, ruime showroom. Wilt u liever een afspraak maken voor een interieuradvies aan huis? Ook dat is mogelijk bij De Woonstee.

interieurontwerper tiel
interieurontwerp tiel

Wat zijn uw wensen?

Naast het verzorgen van complete interieurinrichtingen, zijn wij eveneens de geschikte interieuradviseurs voor specifieke behoeften, zoals het ontwikkelen van een nieuw lichtplan, op maat gemaakte bedden en achterwanden, houten tafels op maat, en prachtige banken in de gewenste afmetingen. Wij zijn ook bedreven in het ontwerpen van individuele elementen, zoals muren, en bieden advies over geschikt behang, stijlvolle raambekleding, haarden en Cinewalls.

Of u nu alleen uw slaapkamer of bijvoorbeeld woonkamer wilt vernieuwen, dat is geen enkel probleem, wij helpen u graag. U bent niet verplicht om uw gehele woning aan te pakken om gebruik te maken van ons professioneel interieuradvies in regio Tiel.

Onze interieurstylisten in Tiel luisteren naar uw wensen

We staan klaar om uw droominterieur werkelijkheid te maken. Het kan een uitdaging zijn om alle losse onderdelen van een interieur naadloos te laten samenwerken. Als interieurontwerper in Tiel zijn wij experts in het gedetailleerd verbinden van deze puzzelstukjes. Er wordt geen enkel aspect in uw inrichting over het hoofd gezien en met onze expertise creëren we een perfecte mix van comfort, uw persoonlijke woonstijl en dagelijks gemak. Wilt u meer weten over onze pakketten?

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Stylingadvies op locatie

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

ontwerp interieuradvies tiel

Hoe gaan wij te werk?

Als we kijken naar ons interieuradvies in Tiel, beginnen we het project met een praktische indeling van de ruimte. Hierop bouwen we voort, selecteren we samen stijlvolle meubels die passen bij de sfeer van de ruimte en creëren een inspirerend moodboard. Niet alleen meubels (denk aan banken, kasten, fauteuils, eettafels, stoelen, barkrukken, muurdecoratie), maar ook vloeren, wanden, raambekleding en verlichting worden zorgvuldig opgenomen. Speciale aandacht besteden we aan keukenindelingen die harmoniëren met jouw eethoek. Zo sluit alles prachtig op elkaar aan.

Een consult duurt meestal zo’n 2 uur, waarna u vertrekt met een helder beeld. Door te ervaren hoe wij verschillende elementen kunnen laten samensmelten, kunt u vol vertrouwen aan een renovatie of verbouwing beginnen.

U vindt bij ons de volgende merken:

  • Dôme Deco
  • PTMD Collection
  • Richmond Interiors
  • Keijser&Co
  • Cobra Art Company
gratis interieuradvies tiel

Bent u op zoek naar interieuradvies in Tiel voor uw zakelijke omgeving?

De Woonstee staat klaar om verschillende zakelijke ruimtes zoals kantoren, eetzalen, ontvangsthallen en showrooms te (her)inrichten. Laat een blijvende indruk achter op uw klanten, gasten of zakelijke relaties door een stijlvolle, persoonlijke en betrouwbare sfeer te creëren in uw ruimte. Ons doel is om uw bedrijfsinrichting perfect af te stemmen op de unieke identiteit van uw onderneming, ongeacht of u hoofdzakelijk B2B of particuliere klanten bedient.

Maak kennis met onze interieurontwerper in Tiel!

Wij toveren uw huis om in een écht thuis. Vanaf de allereerste ontwerpen tot aan de afstyling, geven wij uw interieur alle aspecten waar u van gedroomd heeft. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u uw persoonlijke woonwensen met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor. Of u nu al concrete ideeën heeft voor uw nieuwe inrichting thuis of uw zakelijke interieur, of deze nog zoekt, ons interieuradvies aan huis in Tiel zorgt ervoor dat u uw droominterieur kunt realiseren!