dewoonsteetiel.nl - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieuradvies utrecht

Interieuradvies Utrecht

Wilt u een bijzonder en persoonlijk advies voor de inrichting van uw huis in Utrecht? Bij De Woonstee draait alles om het creëren van een écht thuis gevoel. Droomt u van een nieuw interieur voor uw hele huis of van een nieuwe woonkamer, slaapkamer, op maat gemaakte meubels, een lichtplan, behang, raambekleding, haarden, cinewalls en/of accessoires? Ontdek wat wij als interieurontwerper in Utrecht voor u kunnen betekenen en vraag direct een gratis interieuradvies aan!

interieuradvies aan huis utrecht

Aandacht voor uw persoonlijke wensen

 • Interieuradvies aan huis in regio Utrecht;
 • Een prachtig interieur ontworpen naar uw individuele woonwensen;
 • Op maat gemaakt vakmanschap;
 • Keuze uit 3 pakketten;
 • Altijd gratis interieuradvies;
 • Wij realiseren uw droominterieur!

Professioneel advies voor uw inrichting in Utrecht

Bij De Woonstee, uw interieurstylist in Utrecht, hebben we sinds 2000 uitgebreide ervaring in het bieden van professioneel interieuradvies. Samen met ons team van deskundige en creatieve interieuradviseurs en stylisten transformeren we lege ruimtes tot warme, stijlvolle thuisomgevingen. Met geweldige combinaties van kleuren, materialen en indelingen creëren wij rustgevende en inspirerende interieurs waarin u zich volledig thuis voelt.

Uw huis is de plek waar u waardevolle momenten deelt met familie en vrienden. Dankzij uw droominterieur wordt uw woning een plek waar u met plezier tijd doorbrengt en waar u rust vindt na een drukke dag. Een interieur waar u trots op bent en graag openstelt voor gasten. Wilt u ontdekken wat de unieke stijl van De Woonstee zo herkenbaar maakt? Maak dan gerust een afspraak met onze interieurstylist in Utrecht en ontdek onze prachtige, ruime showroom. Geeft u de voorkeur aan advies aan huis? Dan komen wij graag bij u langs!

interieurontwerper utrecht
interieurontwerp utrecht

Eindeloze mogelijkheden

Naast het ontwerpen van complete interieurinrichtingen, creëren onze interieurontwerpers in omgeving Utrecht ook graag enkel een nieuw lichtplan, op maat gemaakte bedden en achterwanden, houten tafels en prachtige banken in diverse maten. Bent u op zoek naar interieuradvies over afzonderlijke elementen, zoals muren, sfeervol behang, stijlvolle raambekleding, haarden en Cinewalls? Ook voor kleinere projecten bieden wij graag een professioneel interieuradvies in de regio Utrecht!

Wij zijn klaar om uw droominterieur werkelijkheid te maken

Alle details laten aansluiten in uw interieur kan moeilijk zijn. Als interieurontwerpers in Utrecht zorgen wij voor een prachtig geheel. Dankzij ons nauwkeurige vakmanschap en vloeiende creativiteit creëren we een fijne balans tussen comfort, uw persoonlijke woonstijl en dagelijks gemak. Wilt u meer informatie over onze verschillende pakketten?

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Interieuradvies aan huis in regio Utrecht

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

ontwerp interieuradvies utrecht

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons interieuradvies in Utrecht starten we het project met het maken van een praktische inrichting van de ruimte. Hierna kiezen we gezamenlijk stijlvolle meubels die de gewenste sfeer van de ruimte weerspiegelen, en creëren we hiermee een inspirerend moodboard.

We nemen niet alleen meubels (bijvoorbeeld banken, kasten, fauteuils, eettafels, stoelen, barkrukken, muurdecoratie) op in ons ontwerp, maar besteden natuurlijk ook de nodige aandacht aan vloeren, wanden, raambekleding en verlichting.

De keukenindeling en eethoek verdienen extra aandacht, zodat uw thuis omgetoverd wordt in een prachtig geheel. Een consult duurt gemiddeld zo’n 2 uur, waarna u vertrekt met een helder beeld van uw nieuwe droominterieur!

Als interieurontwerper in Utrecht werken wij met de volgende merken:

 • Dôme Deco
 • PTMD Collection
 • Richmond Interiors
 • Keijser&Co
 • Cobra Art Company
gratis interieuradvies utrecht

Zoekt u professioneel advies voor de inrichting van uw zakelijke ruimte in Utrecht?

Zakelijke omgevingen zoals kantoren, restaurants, winkels, showrooms en ontvangsthallen kunnen met de juiste inrichting een geweldige indruk maken op uw klanten, gasten of zakelijke relaties. Wij ontwerpen een stijlvolle, persoonlijke en betrouwbare sfeer in uw zakelijke ruimte. Wij zorgen graag voor een bedrijfsinrichting die nauwkeurig is afgestemd op de unieke identiteit van uw onderneming!

Ontmoet onze interieurontwerper in regio Utrecht!

Tover uw huis om in een écht thuis met ons interieuradvies in regio Utrecht. Vanaf de allereerste ontwerpen tot aan de laatste details in de styling, houden wij uw droominterieur in gedachte. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u uw specifieke wensen voor uw zakelijke of persoonlijke interieur met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor!

Stel uw vragen via WhatsApp