DEWOONSTEETIEL.NL - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieuradvies aan huis oisterwijk

Interieuradvies aan huis in Oisterwijk

Is het tijd voor een nieuwe inrichting en bent u op zoek naar professioneel interieuradvies dat helemaal aansluit op uw woonwensen en interieurstijl? Bij De Woonstee draait alles om het creëren van een warm en persoonlijk thuis. Of u nu net verhuisd bent, aan het verbouwen bent of gewoon vernieuwing in uw interieur wilt, wij zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt in een stijlvol thuis. Zowel voor een complete make-over van uw huis, als het enkel aanpakken van specifieke ruimtes, u kunt bij onze interieurontwerpers in regio Oisterwijk terecht! Maak gerust een afspraak voor gratis interieuradvies of kom langs in onze unieke showroom.

gratis interieuradvies oisterwijk

Alles voor uw droominterieur

  • Uniek interieuradvies door professionals;
  • Persoonlijk maatwerk;
  • 3 pakketten;
  • Wij ontwerpen uw droominterieur;
  • Altijd gratis interieuradvies!

Persoonlijk interieuradvies in regio Oisterwijk

Al sinds het jaar 2000 zijn wij actief als persoonlijke interieurstylisten in Oisterwijk en omgeving. Door te experimenteren met kleuren, texturen en ruimtelijke opstellingen, realiseren we elegante en authentieke interieurs waarin u zich volledig thuis voelt. Bent u nieuwsgierig naar de unieke stijl van De Woonstee? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met onze interieurontwerper in Oisterwijk en laat u verrassen in onze prachtige, ruime showroom. Liever persoonlijk interieuradvies aan huis? Dan komen we uiteraard naar u toe!

interieurontwerper oisterwijk
interieuradvies in oisterwijk

Wij realiseren uw woonwensen

Bij De Woonstee hechten onze interieurstylisten in regio Oisterwijk veel waarde aan de subtiele details die uw huis echt uniek maken. Of het nu gaat om het opstellen van een nieuw lichtplan, het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte bedden en hoofdborden, het creëren van prachtige houten tafels en banken, of het decoreren van kale muren met verfijnde raambekleding, haarden en Cinewalls.

Ook voor kleine projecten bieden we deskundig interieuradvies aan huis in regio Oisterwijk, zodat elk aspect van uw huis perfect past bij uw persoonlijke woonstijl.

Uw interieurstylisten in Oisterwijk en omgeving

Wij creëren een perfecte balans in uw droominterieur. Dankzij onze expertise in interieurdesign bouwen we een thuis waarin comfort, praktisch gemak en een unieke stijl samenkomen. Benieuwd naar onze pakketten?

Gratis 2D voorstel

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

2D en 3D voorstel

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Interieuradvies aan huis in regio Oisterwijk!

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

interieuradvies oisterwijk

Interieurontwerper in regio Oisterwijk: de werkwijze

We starten het project met het zorgvuldig ontwerpen van de ruimte. Vervolgens gaan we samen op zoek naar meubelstukken die de gewenste sfeer perfect creëren. Samen stellen we een moodboard samen dat uw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt. We nemen niet alleen meubels zoals banken, kasten, stoelen en tafels mee in het ontwerp, maar besteden ook veel aandacht aan vloeren, muren, raambekleding en verlichting. Ook is het mogelijk om de keukenindeling speciale aandacht te geven, zodat deze perfect aansluit bij uw eethoek en het geheel mooi compleet maakt.

Een consult duurt ongeveer 2 uur, waarbij u vertrekt met een helder beeld van hoe uw nieuwe interieur eruit zal zien. Zo kunt u met een gedetailleerd interieurplan vol vertrouwen aan de slag gaan met uw renovatie of verbouwing!

Wij werken met de merken:

  • Keijser&Co
  • Dôme Deco
  • Cobra Art Company
  • PTMD Collection
  • Richmond Interiors
interieurontwerpers oisterwijk

Interieuradvies voor uw zakelijke ruimte in regio Oisterwijk

Met ons interieuradvies in de Oisterwijkse regio zorgen we ervoor dat uw zakelijke omgeving niet alleen efficiënt werkt, maar ook een professionele uitstraling heeft die uw bedrijf weerspiegelt! We nemen de complete inrichting van zakelijke ruimtes zoals kantoren, restaurants, showrooms, ontvangsthallen en winkels voor onze rekening. Door een stijlvolle, persoonlijke en betrouwbare sfeer te creëren, maakt u een blijvende indruk op uw klanten, gasten of zakenpartners. Onze interieurontwerpers in de omgeving van Oisterwijk stemmen uw bedrijfsinrichting nauwkeurig af op de unieke identiteit van uw onderneming.

Wij zijn uw interieurontwerper in Oisterwijk!

Van de eerste schetsen tot aan de laatste decoratieve details, wij maken uw interieurdromen werkelijkheid! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u uw persoonlijke wensen bespreken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor. Wij bieden graag een professioneel interieuradvies aan huis in regio Oisterwijk!

Stel uw vragen via WhatsApp