DEWOONSTEETIEL.NL - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieurarchitect in oisterwijk

Interieurarchitect in Oisterwijk

Wij maken uw woonwensen werkelijkheid! De Woonstee is uw interieurarchitect in regio Oisterwijk als u uw huis om wilt toveren in een écht thuis. Heeft u behoefte aan professioneel interieuradvies na een verbouwing of verhuizing? Of is het gewoon tijd voor een nieuw en fris interieur? Wij maken voor u een interieurontwerp waarin al uw wensen terugkomen. Wilt u enkel uw slaap-, woonkamer of keuken onder handen nemen? Ook dat project voeren wij graag voor u uit. Van een compleet ontwerp voor uw woning tot op maat gemaakte meubels, een gedetailleerd lichtplan, uniek behang, stijlvolle raambekleding, sfeervolle haarden, Cinewalls tot woonaccessoires, u kunt bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis interieuradvies aan!

interieurarchitect oisterwijk

Gedetailleerd ontwerp

  • Vakmanschap;
  • Unieke interieurs;
  • Keuze uit 3 pakketten;
  • Gratis interieuradvies;
  • Uw droominterieur, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen!

Persoonlijke interieurarchitect in regio Oisterwijk

Sinds het jaar 2000 zijn we druk bezig geweest met het bieden van professioneel interieuradvies. Al die tijd hebben we samen met ons team van creatieve interieuradviseurs en stylisten diverse woningen en werkplekken van top tot teen ingericht. We toveren kale ruimtes om tot plekken die inspireren, rust brengen en een warm gevoel geven. In Oisterwijk zijn wij dé experts als het gaat om het creëren van een stijlvol thuis waar materialen, kleuren en indelingen perfect in balans zijn. Wilt u meer zien van De Woonstee? Maak dan een vrijblijvende afspraak met interieurarchitecten in omgeving Oisterwijk of kom langs in onze showroom, waar u volop inspiratie kunt opdoen!

interieurarchitect oisterwijk gratis
gratis interieurarchitect oisterwijk

Onze interieurarchitecten in regio Oisterwijk inspireren u graag!

Bent u op zoek naar een nieuw interieur of wilt u een specifiek onderdeel van een ruimte laten ontwerpen? Bij De Woonstee bieden we uiteenlopende mogelijkheden, van op maat gemaakte bedden en hoofdeinden, prachtige houten meubels tot volledige verlichtingsplannen. Bovendien staan we klaar met professioneel advies voor uw muren en wanden, met expertise in perfect behang, stijlvolle raamdecoratie, gezellige haarden en moderne Cinewalls.

Het realiseren van uw droominterieur kan stap voor stap gebeuren. Wij zijn er om u te begeleiden naar uw ideale interieur, ongeacht de omvang van uw project!

Stap binnen in uw droominterieur

Verlangt u naar een nieuw interieur, maar zou u niet weten waar u op moet letten voor het creëren van een prachtig geheel? Dan helpen wij u graag. Wij hebben 3 pakketten voor u!

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Persoonlijk interieuradvies

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

interieurarchitect regio oisterwijk

De werkwijze

Onze interieurarchitecten in de buurt van Oisterwijk doen er alles aan om uw droominterieur werkelijkheid te maken. We beginnen met het praktisch inrichten van de ruimte, waarbij we uw wensen als leidraad nemen. Daarna stellen we een inspirerend moodboard samen met niet alleen meubels, maar ook vloeren, muren, raambekleding en verlichting.

Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan een keukenindeling die perfect past bij uw eetruimte? Dat kan! Een consult duurt ongeveer 2 uur, waarna u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw renovatie- of verbouwingsplannen.

Wij werken samen met merken als:

  • Richmond Interiors
  • Keijser&Co
  • PTMD Collection
  • Dôme Deco
  • Cobra Art Company
gratis interieurarchitect in oisterwijk

Unieke bedrijfsinrichting in omgeving Oisterwijk

Naast het (her)ontwerpen van prachtige woningen, zijn we gespecialiseerd in het vormgeven van diverse zakelijke ruimtes zoals kantoren, winkels, restaurants en showrooms. Laat uw interieur een blijvende eerste indruk maken, waarbij het de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt! Richt uw bedrijf zich op een zakelijke doelgroep of heeft u voornamelijk particuliere klanten? Dit bepaalt veel voor de juiste bedrijfsinrichting voor uw ondernemingsruimte. Wij zorgen voor de juiste sfeer die perfect past bij de kernwaarden van uw bedrijf!

Voel u thuis dankzij onze interieurarchitecten in regio Oisterwijk!

Vanaf het allereerste concept tot de laatste afwerking, wij realiseren uw interieurwensen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u graag uw ideeën bespreken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op uw werkplek. Of u nu al concrete plannen heeft of nog geen idee heeft waar u aan moet denken, onze interieurarchitecten in Oisterwijk en omstreken staan klaar om uw droominterieur te ontwerpen.

Stel uw vragen via WhatsApp