dewoonsteetiel.wordpress.test - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieurarchitect tiel

Interieurarchitect Tiel

Wilt u graag uw huis persoonlijk, uniek en stijlvol inrichten voor het creëren van een écht thuis? Na een verhuizing, verbouwing of de bouw van een nieuwe woning, wordt het hart van het huis gecreëerd door een prachtige inrichting, geheel naar uw smaak. De Woonstee, interieurarchitect in Tiel, ontwerpt aan de hand van uw persoonlijke stijl een uniek interieur waar u helemaal verliefd op wordt. Van een nieuwe woonkamer, slaapkamer, op maat gemaakte meubels, een lichtplan, behang, raambekleding, haarden, cinewalls en accessoires; elk project wordt volledig op maat uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de uiteenlopende mogelijkheden bij De Woonstee? Vraag meteen een gratis interieuradvies aan!

interieurarchitect tiel 1

Een persoonlijke samenwerking

  • Een prachtig interieur ontwikkeld naar uw persoonlijke smaak;
  • Op maat gemaakt vakmanschap;
  • De keuze uit 3 pakketten;
  • Altijd gratis interieuradvies;
  • Samen creëren we uw droominterieur!

Uw interieurarchitect in Tiel voor een warm thuis

De Woonstee heeft vanaf 2000 ervaring in het bieden van waardevol interieuradvies en het compleet vormgeven van diverse interieurs in zowel woningen als werkomgevingen. Dankzij een team van creatieve interieuradviseurs en stylisten toveren wij lege ruimtes om tot een warm thuis. Een stijlvol huis met de juiste harmonie tussen kleuren, materialen en indelingen zodat u volledig tot rust kunt komen als u binnenstapt.

Uw huis is de plek waar u samen met vrienden en familie waardevolle tijd doorbrengt. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte een plek wordt waar u met plezier tijd kunt doorbrengen en die u met trots kunt laten zien, maar waar u ook in alle rust kunt bijkomen van drukke dagen. Bent u benieuwd naar de unieke stijl die De Woonstee zo herkenbaar maakt? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseurs of bezoek onze grote, prachtige showroom.

interieurarchitect tiel 2
interieurarchitect tiel 3

Wat kunnen wij voor u doen?

Naast complete inrichtingen zijn wij ook de juiste interieurarchitect in Tiel om te benaderen voor losse lichtplannen, op maat gemaakte bedden en achterwanden, op maat gemaakte houten tafels en prachtige banken. Wij ontwerpen ook graag uw muren en wanden; we bieden u advies over het juiste behang, stijlvolle raambekleding, haarden en Cinewalls.

Wilt u alleen uw slaapkamer of bijvoorbeeld woonkamer restylen? Dat is geen probleem! U hoeft niet uw hele huis onder handen te willen nemen om ons in te schakelen voor een professioneel interieuradvies.

Wij creëren uw droominterieur

Vindt u het lastig om aan de hand van alle losse componenten van een interieur een samenhangend geheel te maken? Als interieurarchitect in Tiel zorgen wij ervoor dat alle stukjes als puzzel in elkaar vallen. Als ervaren interieuradviseurs zien wij geen enkel detail over het hoofd en zorgen wij ervoor dat comfort, stijl en gemak naadloos samensmelten dankzij ons op maat gemaakt vakmanschap. Bent u benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden en pakketten?

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Stylingadvies op locatie

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

Wat kunnen wij voor u doen?

Hoe zorgen wij als interieurarchitect in Tiel ervoor dat u kunt gaan genieten van uw droominterieur? We starten met het praktisch indelen van de ruimte. Met deze lay-out als basis, assisteren we u bij het kiezen van meubels en stellen we een inspirerend moodboard op. Hierin nemen we niet alleen de meubels (denk aan banken, kasten, fauteuils, eettafels, stoelen, barkrukken, muurdecoratie) op, maar ook de vloer, wanden, raambekleding en verlichting.

We besteden bijzondere aandacht aan keukenindelingen die mooi aansluiten op uw eetruimte. We denken graag mee en integreren de gebruikte materialen en kleuren in het moodboard, zodat alles mooi op elkaar aansluit.

Een consult duurt meestal zo’n 2 uur, waarna u vertrekt met een helder inzicht. Doordat u precies weet hoe verschillende elementen toegepast kunnen worden, zal u dit het nodige vertrouwen geven bij het starten van een renovatie of verbouwing.

Wij werken samen met merken als:

  • Dôme Deco
  • PTMD Collection
  • Richmond Interiors
  • Keijser&Co
  • Cobra Art Company

Zoekt u een interieurarchitect in Tiel voor uw bedrijfsinrichting?

Voor het (her)ontwerpen van verschillende bedrijfsruimtes zoals kantoren, eetruimtes, ontvangsthallen en showrooms, kunt u ook terecht bij De Woonstee. Maak een onvergetelijke eerste indruk op klanten, gasten of zakelijke partners met een stijlvolle, persoonlijke en betrouwbare sfeer in uw ruimte. Ons doel is om uw bedrijfsinrichting volledig aan te laten sluiten op de unieke identiteit van uw bedrijf. Of u nu voornamelijk werkt met andere bedrijven (B2B) of particuliere klanten, wij creëren de gewenste sfeer die perfect bij uw bedrijf past.

Persoonlijke interieurarchitect in Tiel

Wij maken van uw huis een thuis. De Woonstee zorgt vanaf de eerste ontwerpen tot aan de afstyling ervoor dat uw interieur u alles biedt waarvan u heeft gedroomd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor. Of u nu al concrete wensen heeft voor uw interieur, of nog compleet zoekende bent, onze interieurarchitecten in Tiel ontwerpen én realiseren voor u uw droominterieur.