dewoonsteetiel.wordpress.test - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieurarchitect den bosch

Interieurarchitect in Den Bosch

Woonwensen worden werkelijkheid dankzij De Woonstee, uw interieurarchitect in regio Den Bosch! Wij toveren uw huis om in een écht thuis. Wilt u interieuradvies van een professional na een verhuizing, verbouwing, of de bouw van een gloednieuwe woning? Wij maken een gedetailleerd ontwerp, helemaal op maat. Ook is het mogelijk om onze interieurarchitecten enkel naar de woonkamer of slaapkamer te laten kijken, of ons in te schakelen voor op maat gemaakte meubels, een doordacht lichtplan, uniek behang, stijlvolle raambekleding, sfeervolle haarden, Cinewalls en woonaccessoires. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan een gratis interieuradvies aan en laat u verrassen.

gratis interieurarchitect den bosch

Met aandacht voor detail

– Vakmanschap op maat

– Voor een uniek interieur aan de hand van uw persoonlijke woonwensen;

– Kies uit 3 pakketten;

– Altijd gratis interieuradvies;

– Realiseer eindelijk uw droominterieur!

Interieurarchitect in regio Den Bosch voor een stijlvol thuis

Sinds 2000 houden wij ons dagelijks bezig met het bieden van professioneel interieuradvies. In deze jaren hebben we diverse interieurs voor woningen en werkplekken volledig vormgegeven met ons team van creatieve interieuradviseurs en stylisten. Wij toveren lege panden om tot inspirerende, rustgevende en hartverwarmende ruimtes. Wij zijn uw interieurarchitect in Den Bosch voor het creëren van een stijlvol huis waarin materialen, kleuren en indelingen elkaar complimenteren dankzij een perfecte balans.

Wilt u meer zien van de unieke stijl van De Woonstee? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met onze interieurarchitecten in omgeving Den Bosch of kom langs in onze inspirerende en ruime showroom!

interieurarchitect in den bosch
interieurarchitect regio den bosch

Raak geïnspireerd door onze interieurarchitecten in regio Den Bosch

Wilt u een compleet nieuw interieur of een specifiek element in een ruimte laten vormgeven? Van handgemaakte bedden en achterwanden, prachtige houten tafels en banken, tot complete lichtplannen, alles is mogelijk bij De Woonstee. We geven daarnaast graag professioneel advies over uw muren en wanden, waarbij we gespecialiseerd zijn in het perfecte behang, elegante raambekleding, sfeervolle haarden en trendy Cinewalls.

Het creëren van een droominterieur hoeft natuurlijk niet in 1 keer. Wij helpen u graag in de richting van uw droominterieur, ongeacht de omvang van uw project!

Kom thuis in uw droominterieur

Verlangt u naar een droominterieur, maar merkt u dat het puzzelen met alle verschillende elementen een uitdaging is? Laat ons u hierbij helpen. Bekijk hier de 3 pakketten van de Woonstee.

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Persoonlijk interieuradvies op locatie

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

interieurarchitect den bosch omgeving

Onze werkwijze

Onze interieurarchitecten in de omgeving van Den Bosch zetten zich in om uw droominterieur werkelijkheid te maken. We starten met het praktisch inrichten van de ruimte, waarbij we uw wensen natuurlijk als leidraad gebruiken. Daarna stellen we een inspirerend moodboard samen, waarin niet alleen meubels, maar ook vloeren, wanden, raambekleding en verlichting aan bod komen.

Wil jij extra aandacht besteden aan een keukenindeling die perfect aansluit op uw eetruimte? Dat kan! Een consult duurt ongeveer 2 uur, waarna u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw renovatie- of verbouwingsproject.

Wij werken samen met merken als:

  • Richmond Interiors
  • Keijser&Co
  • PTMD Collection
  • Dôme Deco
  • Cobra Art Company
ontwerp interieurarchitect den bosch

Interieurarchitect in regio Den Bosch voor een unieke bedrijfsinrichting

Het (her)ontwerpen van verschillende soorten zakelijke ruimtes, variërend van kantoren tot eetzalen en showrooms, behoort ook tot onze expertises. Creëer een blijvende eerste indruk waarbij uw interieur de persoonlijkheid van uw bedrijf uitstraalt.

Of u nu actief bent in een zakelijke omgeving of voornamelijk particuliere klanten bedient, dit heeft een aanzienlijke invloed op de stijl van uw bedrijfsinrichting. Wij creëren de juiste ambiance die perfect aansluit bij de kernwaarden van uw bedrijf!

Welkom thuis dankzij onze interieurarchitecten in regio Den Bosch!

Vanaf het eerste concept tot aan de laatste afwerking, wij maken uw interieurwensen werkelijkheid. Heef u interesse in de diverse opties of wilt u graag uw ideeën bespreken? Neem dan contact met ons op voor een ontmoeting in onze showroom, bij u thuis of in uw werkomgeving. Of u nu al specifieke plannen heeft of nog niks op papier heeft staan, onze interieurarchitecten in Den Bosch en omgeving creëren met liefde uw droominterieur!

Stel uw vragen via WhatsApp