dewoonsteetiel.wordpress.test - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieurarchitect nijmegen

Uw interieurarchitect in Nijmegen

Wilt u uw huis omtoveren tot een echt thuis, helemaal in uw stijl en smaak? De Woonstee, dé interieurarchitect in Nijmegen, staat klaar om uw woonwensen werkelijkheid te maken! Of het nu gaat om een nieuwe inrichting na een verhuizing, verbouwing, of de bouw van een gloednieuwe woning, bij De Woonstee wordt het hart van uw huis gevormd door een prachtig ontwerp, helemaal op maat gemaakt. Van de woonkamer tot de slaapkamer, op maat gemaakte meubels, een doordacht lichtplan, uniek behang, stijlvolle raambekleding, sfeervolle haarden, cinewalls en bijpassende accessoires; elk aspect van uw interieur wordt zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden bij De Woonstee? Vraag vandaag nog een gratis interieuradvies aan en laat u inspireren!

gratis interieurarchitect nijmegen

Met liefde voor detail

  • Persoonlijk vakmanschap;
  • Een uniek en stijlvol interieur naar uw persoonlijke woonwensen;
  • Keuze uit 3 ideale pakketten;
  • Gratis interieuradvies;
  • Uw droominterieur eindelijk gerealiseerd!

Ervaren interieurarchitect in Nijmegen

Bij De Woonstee hebben we sinds het jaar 2000 ervaring opgebouwd in het bieden van waardevol interieuradvies en het volledig vormgeven van diverse interieurs voor woningen en werkplekken. Met ons team van creatieve interieuradviseurs en stylisten toveren we lege ruimtes om tot een warm thuis. We creëren een stijlvol huis waarin de perfecte harmonie tussen kleuren, materialen en indelingen helemaal tot zijn recht komt.

Wij zorgen ervoor dat uw ruimte niet alleen een plek is waar u met plezier tijd doorbrengt en met trots kunt laten zien, maar ook een plek waar u in alle rust kunt ontspannen na een drukke dag. Bent u benieuwd naar de unieke stijl die De Woonstee zo herkenbaar maakt? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseurs of breng een bezoek aan onze ruime en inspirerende showroom!

interieurarchitect in nijmegen
interieurarchitect regio nijmegen

Laat ons u inspireren

Bent u op zoek naar complete interieurinrichtingen of de vormgeving van een specifiek element in uw ruimte? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen zoals lichtplannen, handgemaakte bedden en achterwanden, prachtige houten tafels en banken. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van uw muren en wanden, waarbij we advies geven over het perfecte behang, elegante raambekleding, sfeervolle haarden en trendy Cinewalls.

U hoeft dus niet uw hele huis onder handen te willen nemen om ons als interieurarchitect in omgeving Nijmegen te benaderen, het creëren van een heerlijk huis kan ook geleidelijk. Wij helpen u graag in de richting van uw droominterieur, ongeacht de omvang van uw project!

Kom thuis in uw droominterieur

Wilt u een droominterieur, maar worstelt u met het samenstellen van alle losse onderdelen tot een samenhangend geheel? Wij nemen deze uitdaging graag op ons. Bent u nieuwsgierig naar onze diverse mogelijkheden en pakketten?

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Interieuradvies op locatie

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

interieurarchitect nijmegen omgeving

De werkwijze

Als interieurarchitect in regio Nijmegen maken wij uw droominterieur waar. We beginnen met het praktisch indelen van de ruimte, waarbij we uw wensen en behoeften centraal stellen.

Vervolgens begeleiden we u bij het selecteren van meubels en stellen we een inspirerend moodboard op, waarin niet alleen meubels, maar ook vloeren, wanden, raambekleding en verlichting worden opgenomen.

We besteden naar wens bijzondere aandacht aan keukenindelingen die perfect aansluiten op uw eetruimte. Na een consult van zo’n 2 uur vertrekt u met een helder inzicht en vol vertrouwen om aan de slag te gaan met uw renovatie of verbouwing!

Wij werken samen met merken als:

  • PTMD Collection
  • Dôme Deco
  • Richmond Interiors
  • Cobra Art Company
  • Keijser&Co
ontwerp interieurarchitect nijmegen

Uw interieurarchitect in omgeving Nijmegen als het gaat om bedrijfsinrichting

Bij De Woonstee kunt u terecht voor het (her)ontwerpen van diverse bedrijfsruimtes, van kantoren tot eetruimtes en showrooms. Laat een onvergetelijke eerste indruk achter, waarbij stijl, persoonlijkheid en betrouwbaarheid worden vertaald door uw interieur. Wij laten uw bedrijfsinrichting tot in detail aansluiten op de unieke identiteit van uw onderneming. Of u werkt in een B2B omgeving of vooral te maken heeft met particuliere klanten maakt een groot verschil voor de styling van uw werkomgeving. Laat ons de gewenste sfeer creëren die perfect past bij uw bedrijf!

Creëer een prachtig thuis met onze interieurarchitecten in regio Nijmegen

Van de eerste schetsen tot de laatste details, wij zorgen ervoor dat uw interieur al uw dromen waarmaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u uw wensen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor. Of u nu al concrete ideeën heeft of nog zoekende bent, onze interieurarchitecten in Nijmegen staan klaar om uw huis om te toveren tot een écht thuis!

Stel uw vragen via WhatsApp