dewoonsteetiel.wordpress.test - INTERIEUR ADVIES

De Woonstee
Droominterieur.

INTERIEURADVIES
interieurarchitect utrecht

Interieurarchitect Utrecht

Droomt u van een persoonlijke, unieke en stijlvolle inrichting? De Woonstee, interieurarchitect in regio Utrecht, staat klaar om een prachtige inrichting te creëren die volledig aansluit op uw smaak en voorkeuren. Of het nu gaat om een nieuwe woonkamer, slaapkamer, op maat gemaakte meubels, een lichtplan, behang, raambekleding, haarden, cinewalls of accessoires; elk project wordt op maat ontworpen. Ontdek de diverse mogelijkheden bij De Woonstee door direct een gratis interieuradvies aan te vragen of breng een bezoek aan de showroom in Tiel! Wij maken van uw huis een écht thuis.

gratis interieurarchitect utrecht

Een persoonlijke benadering

  • Een schitterend interieur, ontworpen naar uw persoonlijke smaak;
  • Vakmanschap op maat;
  • Keuze uit 3 verschillende pakketten;
  • Altijd gratis interieuradvies;
  • Samen werken we aan het realiseren van uw droominterieur!

Interieurarchitect in regio Utrecht waarmee u zich thuis voelt

Met ruime ervaring sinds 2000 biedt De Woonstee waardevol interieuradvies en complete vormgeving voor diverse ruimtes, zowel in woningen als werkomgevingen. Ons team van creatieve interieuradviseurs en stylisten transformeert lege ruimtes in een warm thuis. Geniet van uw prachtige huis met de juiste balans tussen kleuren, materialen en indelingen, zodat u volledig tot rust komt vanaf het moment dat u binnenstapt!

Uw huis is de plek waar u waardevolle momenten deelt met vrienden en familie. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte niet alleen een plek wordt waar u met plezier tijd doorbrengt en met trots kunt laten zien, maar ook een plek waar u in alle rust kunt ontspannen na drukke dagen. Benieuwd naar de unieke stijl van De Woonstee? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseurs en bezoek onze grote, inspirerende showroom!

interieurarchitect in utrecht
interieurarchitect regio utrecht

Wat zijn uw wensen?

Naast het verzorgen van complete interieurinrichtingen, zijn wij de geschikte interieurarchitecten in regio Utrecht om te benaderen voor gedetailleerde wensen zoals het ontwerpen van een nieuw lichtplan, op maat gemaakte bedden en achterwanden, aangepaste houten tafels en prachtige banken. Ook ontwerpen we graag dromerige wanden, aan de hand van sfeervol behang, stijlvolle raambekleding, haarden en Cinewalls.

Wilt u slechts een advies voor een specifieke ruimte, zoals uw slaapkamer of woonkamer? Dat is uiteraard geen probleem! Ook voor het ontwerpen van een droominterieur in een enkele ruimte bieden wij graag een professioneel interieuradvies.

Wij realiseren uw droominterieur

Vindt u het uitdagend om van alle afzonderlijke elementen van een interieur een samenhangend geheel te maken? Als interieurarchitecten in Utrecht zorgen wij ervoor dat alle puzzelstukjes perfect op hun plaats vallen. Wij zien geen enkel detail over het hoofd en garanderen dat comfort, stijl en gemak perfect samenvloeien dankzij op maat gemaakt vakmanschap. Bent u nieuwsgierig naar onze diverse pakketten?

Voorstel in 2D - gratis!

Gratis Altijd

Een plattegrond met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Voorstel in 2D en 3D

€250,- Eenmalig

Een plattegrond en 3D visualisatie met één of meerdere indelingsvoorstellen, inclusief meubels uit onze uitgebreide collectie.

Stylingadvies bij u thuis

€250,- Per dagdeel

Onze stylist komt graag bij u langs om samen met u te bepalen welke aankleding het beste bij uw stijl past.

interieurarchitect utrecht omgeving

Interieurarchitect in Utrecht en omgeving: de werkwijze

Hoe zorgen wij als interieurarchitecten in Utrecht ervoor dat u binnenkort elke dag kunt genieten van uw droominterieur? We beginnen met een praktische indeling van de ruimte.

Met deze lay-out als uitgangspunt kunnen we beginnen met het selecteren van meubels en stellen we een inspirerend moodboard samen. Hierin nemen we niet alleen meubelstukken zoals banken, kasten, fauteuils, eettafels, stoelen, barkrukken en muurdecoratie mee, maar ook elementen als de vloer, wanden, raambekleding en verlichting.

We denken actief mee en verwerken de gebruikte materialen en kleuren in het moodboard, zodat alles smaakvol op elkaar aansluit. Een consult neemt doorgaans zo’n 2 uur in beslag, waarbij u vertrekt met een helder inzicht.

Wij werken samen met diverse merken als:

  • Dôme Deco
  • PTMD Collection
  • Richmond Interiors
  • Keijser&Co
  • Cobra Art Company
ontwerp interieurarchitect utrecht

Benader ons ook voor de inrichting van uw bedrijfsruimte!

De Woonstee (her)ontwerpt diverse zakelijke ruimtes, waaronder kantoren, re, ontvangsthallen en showrooms. Creëer een onvergetelijke eerste indruk voor uw klanten, gasten en zakelijke partners door een stijlvolle, persoonlijke en betrouwbare sfeer in uw ruimte te realiseren. Ons doel is om de bedrijfsinrichting perfect af te stemmen op de unieke identiteit van uw onderneming!

Uw interieurarchitect in Utrecht en omgeving

Als uw persoonlijke interieurarchitect in Utrecht en omgeving tovert De Woonstee uw huis om tot een écht thuis, waarbij we vanaf de ontwerpfase tot aan de finishing touch ervoor zorgen dat uw interieur al uw dromen waar maakt! Of u nu al concrete ideeën heeft voor uw inrichting of nog in de beginfase van uw zoektocht bent, onze interieurarchitecten in Utrecht staan klaar om uw droominterieur te ontwerpen én te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, bij u thuis of op kantoor, om uw wensen te bespreken.

Stel uw vragen via WhatsApp